Bryllup

Hos CHROS Copenhagen finder du et stort udvalg af smykker til bryllupper. Vi har alle typer bryllupssmykker og vi er sikre på, at du kan skabe et perfekt look med vores smykker. Det er din dag, og den skal være helt perfekt. Der skal ikke mangle noget, og smykkerne er så stor en del af dit bryllups look at du ikke bør gå på kompromis.
Hos CHROS finder du både halskæder, armbånd, armringe, øreringe og ringe. Vi har desuden smykkerne i rhodineret sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv, så du kan få den farvetone der passer bedst til din hud, dit hår og farvetonen i din kjole. Du kan finde smykker med sten, perler eller blot helt blanke og enkle uden en masse ekstra pynt i designet. Det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvor meget man ønsker, at smykkerne skal fylde. Vi har både kraftige smykker og fine og enkle smykker, så du kan få de bryllupssmykker, du ønsker. 

Tag et kig på vores bryllupssmykker og kontakt os endelig hvis du har brug for hjælp eller vejledning. Bryllupssmykker er et af vores stærkeste felter, og mange kvinder bruger CHROS smykker til deres bryllup. 

Viser 1–20 af 100 resultater

Alt skal være perfekt til dit bryllup. Det er den største dag i dit liv, og du fortjener at huske den som den fantastiske dag hvor du fejrede dit drømmebryllup med dine elskede. Hos CHROS forsøger vi at gøre nogle af dine indkøb lettere. Vi har et meget stort sortiment af bryllupssmykker så du kan shoppe alle dine smykker til brylluppet samme sted. Vi ved, at projekter som brudekjole, hår og makeup, lokation, mad, invitationer osv., er utrolig tidskrævende og involverer store beslutninger. Smykker er ikke lettere, da de er så unikke og personlige. Smykker fortæller meget om personen, der bærer dem. Smykker kan ændre hele udtrykket i dit outfit, og alt efter hvordan du som brud ønsker at fremstå, er det altafgørende om du vælger sten, perler, blank overfalde eller en kombination af disse. 

Perler er utrolig feminine og elegante. Perler går aldrig af mode, og et perlesmykke, som du bruger til dit bryllup vil du også kunne bruge i andre fine anledninger. Smykker er for livet og kan også gå igen gennem flere generationer. Perler er sarte og skal behandles med omhu. Du må f.eks. ikke tage dine perlesmykker af, og blot lægge dem på en kold overflade, såsom et køkkenbord. Perlerne er levende organismer og vil gå fra at have din kropstemperatur til at få et kuldechok fra bordet. Dette kan skade perlerne. Derudover bør du rengøre perlerne med en fugtig klud, så de får en lille smule fugt og bliver renset for makeup, støvpartikler og andet. Vi er altid klar til at vejlede dig i, hvordan du behandler dine perler bedst, så de bevarer deres glans eller lustre i mange år. 

Hos CHROS finder du også mange bryllupssmykker, der har ifattet smukke hvide kubiske zirkoner. Hvide zirkoner ligner brillanter, men er skabt af mennesker. Stenene glimter fantastisk i lyset og bidrager virkelig med et eksklusivt tvist til dit look. Hvis du som brud ønsker at være ekstravagant, bør du uden tvivl vælge smykker med zirkoner ifattet. Du kan eventuelt vælge smykker, der både har zirkoner og perler.  

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til smykkerne eller blot har brug for rådgivning.