Armbånd

Forkæl dig selv med et armbånd fra CHROS Copenhagen. Vores armbånd har alle et personligt design. Et armbånd fra CHROS er lavet i 925 Sterlingsølv og fås også i forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv. Alle forgyldninger hos CHROS Copenhagen er lavet i 18 kt guld og armbåndene er lette og super lækre og behagelige at have på.

Tag et kig på vores armbånd og shop dit yndlings armbånd i sølv, forgyldt sølv eller rosaforgyldt sølv.

Viser 1–20 af 156 resultater

ARMBÅND – ARMRING

Leder du efter et lækkert armbånd? Hvor godt, så er du kommet til det rigtige sted. I vores kollektion finder du mange fine modeller, der passer til både hverdag og fest og som er klassiske og trendy. Vi har den perfekte gave til dig der leder efter en gaveidé. Vores armbånd er designet af Christina Gitz, og bliver produceret i Italien – det land, der kaldes “Smykkemekka”. Vores fabrikker er meget dygtige til at holde trit med de nyeste teknologier og er desuden glade for at udvikle sig i forbindelse med de nyeste trends. De er meget interesserede i hvad vi får af feedback fra vores kunder, og stræber altid efter at øge kvaliteten af ​​vores smykker på den bedste måde.

Vi bruger mange forskellige kæder, såsom Popcorn kæder, som er meget populære, og som er lidt anderledes. Vi har også fantasykæder, panserkæder ærtekæder og flettede sølvkæder. Nogle gange kombinerer vi kæderne sten på vedhæng og led, og mange gange har vi matchende halskæder til armbåndet. Vi har opdaget, at mange kunder begynder at kunne lide de lidt større og mere kraftfulde kæder som armbånd, hvilket også var en trend for lang tid siden. Vi tror, ​​at kunderne ønsker de lidt større og lidt mere kraftige armbånd nu, som er lidt dristige modemæssigt. Vi kreerer modeller, som vi tror passer ind i den klassiske mode, og som er tidsløs.

Mange af vores armbånd er perfekte til at lave et stacket look med lag-på-lag-metoden. Du kan let kombinere vores armbånd med andre armbånd, du allerede har, og det vil give dit look et ekstra pift. Så du kan finde alle stile og sorter hos CHROS Copenhagen, vi har armbånd til alle. Tynde, klassiske, glamourøse, store eller små, you name it. Alle kvinder elsker at få små hårde pakker under juletræet. Et smykke er noget, du giver til nogen, der betyder lidt ekstra for dig. Du kan skabe så mange gode og personlige minder med smykker.

Et tip er at købe et armbånd med en lidt mere enkel kæde og så lodde et vedhæng på gennem livets højdepunkter. Det kunne f.eks. være bryllupsdag, første barn, resten af børnene, studenterhuer osv. Det er at skabe minder ved hjælp af smykker, og smykket bliver samtidig ganske unikt og helt dit eget. Vores smykker er også lavet med designs, der kan overføres fra generation til generation, fordi de er så tidløse. Du får minder, der kan lyde som: “Dette armbånd blev givet til min mor af min far, da jeg blev født” eller “Bedstefar gav min bedstemor dette armbånd, da hun blev 60”. 

Der er noget specielt ved smykker og minder, det har en affektionsværdi, og det er ikke som tøj, der bæres og smides væk. Smykker er mere værdifulde. At få et smykke giver lidt mere respekt til vedkommende du har fået det af – en person, der ønsker at vise, at anledningen betyder mere og er større end noget, der “bærer og smides væk”.

Mange af vores armbånd er virkelig gode at sætte sammen med et af vores andre dejlige armbånd. Vi har et helt afsnit med vores armbånd på forsiden, som du kan gå ind og se på og læse om. De er meget holdbare og stærke og helt forskellige fra dem, du er vant til at se i andre samlinger. Vi forsøger konstant at designe modeller, der er lidt forskellige fra det, der er på markedet, for ikke altid at følge den samme vej som alle de andre. Vi ønsker at blive set og husket som det lidt coolere mærke.

Glæd din mor, ven, kone eller søster med et af vores dejlige armbånd. Det er sådan en dejlig gave at modtage, og et armbånd kan bruges til alle anledninger og formål. Et armbånd har evnen til at supplere et outfit med lidt ekstra liv og energi. De detaljer, du tilføjer til dit outfit, er meget vigtige for det indtryk, du giver, når du møder andre mennesker. Det kan faktisk give dig en stor fordel ved forskellige møder med nye bekendte osv.

Men husk, at et forgyldt smykke skal skånes lidt mere, end hvis det var lavet af for eksempel 18 karat massivt guld. Du skal ikke bære dine smykker, der er forgyldt i sports- eller træningssammenhænge eller i brusebad og badekar – ikke engang når du sover. Faktum er, at det bedste egentlig er kun at bære armbåndet, når du skal bruge det. Når du kommer hjem, så tag det af og læg det i den pæne æske, du fik, da du købte det. Dette er også en måde at vise respekt for dine ting, og du undgår så vidt muligt slitage på forgyldningen, så du kan holde dine smykker pæne i mange år.

Vi håber, du finder dit yndlingsarmbånd og får mange års glæde med det, men husk at være ekstra forsigtig med et forgyldt armbånd kontra et, der er lavet af massivt 18 karat guld. Forgyldt sølv er bare en belægning af guld ovenpå sterlingsølv, så du bør skåne armbåndet så meget som muligt. En måde at skåne armbåndet er ved at følge ovenstående eksempel:  Tag armbåndet af under sports- og træningssessioner, brusebad og undgå at sove med det. 

Velkommen til vores verden af ​​smykker og glamour!