Halskæder

Find din nye halskæde hos CHROS Copenhagen. Vi har alt til både piger, kvinder og damer. Vores idé er at være i stand til at tilfredsstille alle kvinders behov for smykker. Derfor har vi både fokus på det traditionelle og det moderne udtryk. Vi har de klassikere, der aldrig går af mode, og de nye trends, der kommer frem hvert år. 

Alle vores halskæder er lavet af 925 sterling sølv med forgyldning i 18 karat. Vi har et utal af luksuriøse og stilfulde modeller, og vi er sikre på, at vi har den perfekte halskæde til dig.

Viser 1–20 af 146 resultater

HALSKÆDER

At finde den perfekte halskæde til fest og hverdag er ikke svært hos CHROS Copenhagen. Alle vores halskæder har et personligt design og er lavet af 925 sterling sølv. Du kan bære halskæder i alle anledninger i livet, og mange gange løfter halskæden hele dit outfit. De detaljer og den stil, du har, giver dig mulighed for at tilføje de accessories, du har brug for, for at fuldføre dit look.

Hver gang du føler, at du vil være lidt ekstra flot, kan CHROS hjælpe dig med at finde de smykker, du har brug for, for at få det til at føles helt rigtigt for dig!

Hos CHROS Copenhagen kan du købe halskæder i rhodineret sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv, så du får den farve og tone, der passer netop dig. Alle vores forgyldninger er lavet af 18 karat guld og er af højeste kvalitet.

Vi vil have dig til at føle dig pæn og luksuriøs i vores smykker – vores mål er, at kvinder skal være tilfredse med de smykker, de køber hos CHROS eller gaver, de får fra vores brand.

Vi har en stor samling med mange forskellige designs. Vi har lange halskæder, korte halskæder og halskæder med klassiske designs, der aldrig går af mode. Halskæderne fra CHROS kan gå fra generation til generation. Et eksempel er de klassiske panserkæder, der har eksisteret i lang tid og bliver genopdaget af de nye generation hvert andet år.

Vi har de pæne ærtekæder, panserkæder, ankerkæder og popcornkæder – alle de klassiske modeller, du kender. Ærtekæden er den typiske bedstefarkæde, som de altid har deres lommeur hængende i – det var meget populært i de gode gamle dage. Nu har CHROS gjort kæden til en fantastisk damekæde, der er glamourøs, cool og moderne både til halskæde og armbånd. 

Vi laver næsten alle vores modeller i tre forgyldninger: 18 karat rosaguld forgyldt sølv, 18 karat guld forgyldt sølv og rhodineret sølv, der ligner hvidguld. Sølvet er af højeste kvalitet , dvs. sterlingsølv indeholdende 925 tusindedele sølv ud af 1000 tusindedele sølv, som er rent sølv.

Vi har halskæder, der passer til alle aldre. Vi siger, at vi både har smykker med “Tradition & Trend”, og det er vi stolte af. 

Vi ved, hvad der passer til konfirmationen, den studerende og den runde fødselsdag. Vi har også smukke halskæder, der passer til bruden på bryllupsdagen og til alle brudepigerne. 

Vores smykker er meget populære at give og modtage som gave, da de er luksuriøse og meget pænt pakket med den kasse, du får, når du bestiller i webshoppen. Den leveres også med en flot brochure, når du bestiller. 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du lejlighedsvis modtage gode tilbud og nogle rabatter på de specielle dage i kalenderen, så gå ikke glip af denne mulighed.

Man skal huske på, at en forgyldt halskæde er meget mere skrøbelig end en ægte guldkæde i 18 karat, da der kun er tale om en forgyldning. Dette betyder, at der kun er 18 karat guld belægning på overfladen af smykket, og selvom vores kvalitet er høj og forgyldningen er stærk, så du skal tage din halskæde af, når du sover, går i bad eller svømmer. Du skal heller ikke bære den, når du træner i fitness. Det er alt for at skåne overfladen så meget som muligt.

Vores små og smukke vedhæng som Celine halskæden er pavéret med høj kvalitets zirkon sten, der glitrer pænt i lyset. Der er også et par matchende øreringe til denne halskæde. Det er også super flot at købe til en af ​​vores lange og tynde halskæder som kan være med til at skabe et stacket look.

Du er velkommen til at se på Mette halskæden eller Loop halskæden – disse er modeller, der ofte matcher med mindre halskæder som Together og Souls Eye halskæderne. Alle er stilrene og passer til alt. 

Tøv ikke med at prøve vores utroligt smukke rosaguld forgyldning. Det er så rart for os skandinaviske kvinders hudfarve, da det giver en varme og en glød til din hud. Mange mennesker tror, ​​at de ikke passer til denne forgyldning, men det er forkert. Hvis du nogensinde er begyndt at bruge rosaforgyldte smykker, vil du med garanti fortsætte. 

Vi håber, at du bliver tilfreds med de smykker, du køber hos CHROS Copenhagen, og at du vil nyde dem i alle anledninger!