Sølv

Rhodineret sølv

Hej!
Du kigger i øjeblikket på vores smukke rhodinerede sølvsmykker. Man siger, at rhodineret sølv er som en hvidguldsbelægning, da rhodinerede smykker ofte ligner hvidguldssmykker. Dette betyder, at du får en lidt mere blank og sølvgrå overflade på smykkerne – de ligner næsten stålfarven. Det er en stor fordel at bruge rhodinerede smykker fremfor et naturligt sølvsmykke, da et helt naturligt sølvsmykke har en tendens til at oxidere med tiden. Derudover skal du ikke vedligeholde og pudse på samme måde, når det er et rhodineret smykke.

Rhodinerede smykker er kommet for at blive, og flere og flere mennesker bruger denne teknologi på smykker. Mange kan også lide, at smykket ligner hvidguld, og det giver dem, der også kan lide at bruge massive 18 karat hvidguldsmykker, en chance for at supplere med lidt billigere smykker end de ægte hvidguldssmykker. 

Farven er også mildere mod huden end den hvide køligere tone, som naturligt sølv har.

Husk at være ekstra forsigtig med et smykke, der har en belagt overflade, da det kun er en belægning af rhodium. Under overfladen finder du 925 sterlingsølv, som i sagens natur er “hvidt”, så hvis dit smykke er slidt, så er hvid sølv farven foran. Farven er dog slet ikke så mærkbar på de rhodinerede smykker, men hvis det havde været forgyldt sølv eller rosaforgyldt sølv, havde du været nødt til at tænke lidt mere over at beskytte dine smykker.

Vi håber, du finder nogle smykker her hos os, der kan være dine nye yndlingssmykker, og vi håber snart at se dig her igen hos CHROS Copenhagen!

Viser 1–20 af 164 resultater

RHODINERET SØLV

Kvinder har altid elsket at bruge smykker, og smykker plejede at betyde noget helt andet, end de gør i dag. Tidligere blev en kvinde med smykker betragtet som meget velhavende og rig, hvorimod mere eller mindre alle kvinder idag ejer smykker. Man kan altså ikke skille sig ud på helt samme måde.

Smykker gør dig glad, og de gør dit outfit komplet. En stilfuld og måske lidt standard bluse kan få et friskt pust gennem en smuk halskæde. Måske har du et par øreringe, som du har brugt i flere år, fordi du elskede dem, men måske tænker du ikke over at de er slidte og forældede – øreringene kan udskiftes så hele dit look får nyt liv.

Et nyt smykke kan tilføje elegance, femininitet og stil til dit look.

Vi elsker vores rhodinerede sølvsmykker. De giver en flot elegance og er velegnede både til daglig brug og ved mere festlige anledninger. Du kan finde alle stilarter og modeller her hos CHROS Copenhagen. Vi har forsøgt at tilfredsstille mange smage gennem vores designs og det rhodinerede sølv.

Vi er glade for, at du har fundet vores webshop, og vi håber, at du bliver en af ​​vores loyale kunder og altid finder vejen tilbage til os. 

Velkommen til CHROS Copenhagen og vores verden af ​​smykker!