Øreringe

CHROS har øreringe i alle former og med mange smukke og forskellige designs. Med sten, uden sten, lille eller stor, kantet eller bløde former – du vælger lige hvad du har lyst til i vores enorme udvalg af øreringe her på CHROS Copenhagens side. 

Vi er helt sikre på, at du finder en eller flere favoritter. Vores øreringe er lavet af 925 sterlingsølv med forgyldning af 18 karat guld. Vi har guld og forgyldt sølv, rosaguld forgyldt sølv og rhodineret sølv. De sten, vi bruger, er i de fleste tilfælde hvide zirkoner. 

Viser 1–20 af 125 resultater

ØRERINGE

De kvinder, der bare elsker øreringe, har fundet det perfekte sted, når de kigger ind på vores webshop. Vi har et meget stort udvalg af øreringe, og vi har også næsten alle modeller i tre forskellige forgyldninger, hvilket er meget unikt. 

Dette betyder, at hvis du elsker rosaguldbelagte øreringe, kan du finde dem her. Du ser ikke mange af de andre mærker på markedet i dag, der har denne unikke service til deres kunder.

Kvinder har altid ønsket at smykke sig, og vi er ikke blevet mindre bevidste om vores valg af smykker i vores tid. Smykker, og frem for alt øreringe, giver karakter til dit look og giver dig status og opmærksomhed, uanset om du vælger store og glamourøse eller små og enkle øreringe. Det hele afhænger af, hvordan du sammensætter øreringene med dit tøj. 

Hvis du vil være moderne og stilfuld, vælger du forskellige smykker til forskellige sæt tøj. Du keder dig ikke og bærer ikke de samme smykker dag ind og dag ud.

Hvis du har for vane at tage dine smykker af om aftenen inden du går i seng (som vi altid anbefaler for at mindske slidtage), har du et valg hver morgen, hvor du let kan tage andre smykker på, end dem du havde på dagen før. De eneste smykker, som vi synes er ok at bære dag ud og dag ind, er dine vielsesringe. Alt andet bør du variere og matche.

Vi forsøger altid at designe vores øreringe på en sådan måde, at de altid føles klassiske, og så de aldrig går af mode. Vi vil have, at vores smykker går videre fra generation til generation. 

Du skal have minder sammen med dine smykker, du skal kunne sige: disse øreringe blev givet til mor af far, da de havde været gift i 10 år. Du burde være i stand til at sige: Bedstefar købte disse øreringe til bedstemor, da hun blev 75 år. Alle skal føle, at vores modeller passer både ældre og unge og uanset i hvilken generation de end er i.

Vi elsker den klassiske stil, der både passer til Marilyn Monroes tid og nutiden blandt vores nuværende berømtheder. De øreringe, du køber hos CHROS, kommer i en dejlig æske, og du får en skøn brochure til dem. 

Hvis du vil have dine øreringe pakket som en gave, skal du sende os en e-mail i forbindelse med din ordre, så laver vi den smukkeste pakke, du med glæde kan forære på en mindeværdig dag.

Vores fantastiske øreringe er lavet af 925 sterlingsølv, som er det reneste sølv, der bruges på markedet. Dette betyder, at metallet består af 925 tusindedele sølv, ud af 1000 tusindedele sølv. 1000 tusindedele sølv er selvfølgelig helt rent sølv, men dette vil være alt for blødt til at arbejde med. Derfor blander du lidt kobber i, som er hårdt, og som holder sin form bedre. Før i tiden blev der tilsat nikkel, men det stoppede man med i slutningen af ​​80'erne, da man opdagede, at mange oplevede allergiske reaktioner.

Vi bruger højkvalitets zirkon sten, der er skåret på en måde, så de ligner ægte diamanter. En ekspert kan se, om der er tale om diamanter eller kubiske zirkonsten, men du kan ikke se det med det blotte øje. 

Vi har vores fabrik i Italien, der fremstiller smykker til os, og vi er stolte over at have produktion i Italien, som er mekkaverdenen af ​​smykker. Italien er kendt for at være blandt de bedste i verden inden for produktion og teknologi i vores branche.

Skal du holde en stor fest, eller måske et bryllup? Måske skal du til en firmafest eller begivenhed, eller måske vil du bare have et par stilfulde øreringe til hverdagen og jobbet. Uanset hvilke anledninger du tænker på, finder du de øreringe, du har brug for netop her hos CHROS Copenhagen. Vi elsker bryllupper og fester, og vi har masser af gode modeller, der passer til disse. Se for eksempel på vores fantastiske Victor VIP øreringe. Et ægte CHROS design, der passer til dit bryllup og din største dag i livet. På din bryllupsdag kan der være så meget glamour, som du ønsker.

Se også vores Deep Love øreringe, som har et smukt perledesign og er pavéret med masser af smukke glitrende sten. Vores Love Laguna øreringe er klassisk smuk med rene løkker, der hænger smukt sammen og danner en flot og yndefuld ørering. Begge disse modeller kan også tilpasses til hverdagen, da du nemt kan fjerne nogle af vedhængene og få et mere hverdagsagtigt look. 

Øreringe er også en super god gave at give væk, da du ikke behøver at tænke på størrelser eller længder, ligesom på armbånd og halskæder. Øreringe er onesize og passer altid.

Den forgyldning, vi bruger, er en forgyldning af 18 karat guld forgyldt sølv, af rosaguld forgyldt sølv og af rhodineret sølv. Forgyldningerne og smykkerne er af god og høj kvalitet, men du skal stadig være forsigtig, når du håndterer forgyldte smykker. Du skal tage dem af ​​om aftenen inden du skal i seng, og du bør heller ikke bære dem, når du bader eller svømmer. Brug ikke smykket i forbindelse med træning og fitness. Alt dette er for at undgå unødvendig slitage, og for at holde dine øreringe pænere i meget længere tid.

Vi tror, ​​du vil elske de øreringe, du køber hos CHROS Copenhagen, og vi ved, at de kvinder, der bærer vores øreringe gør os stolte af vores brand. 

Du kan finde CHROS øreringe i vores mange butikker, der findes næsten overalt i landet. Hvis de ikke har den model, du leder efter, kan du altid bestille dem her i webshoppen. Vi håber snart at se dig herinde igen, og vi håber, at du bliver glad for dine nye øreringe fra CHROS.