OM CHROS COPENHAGEN

OM CHROS COPENHAGEN

En Kærlighedshistorie

CHROS Copenhagen er en historie om den lidenskab og magi, der opstår, når to kreative entusiaster mødes. Designeren Christina Sjöberg er svensk og har guld i sit blod. Hendes liv handler om smykker. Hendes stil er glamorøs, eksklusiv og sensuel.

Danske Lars Gitz er industriel designer og arkitekt med hele verden som sin legeplads. Hans stil er baseret på enkle, rene linjer og et strengt grafisk udtryk.

Sammen har parret skabt et koncept, der blander luksus og glamour, tradition og de nyeste trends, der tilføjer et stænk af noget ekstravagant. CHROS Copenhagen vil give kvinder muligheden for, og modet til, at turde at skille sig ud og lege med deres femininitet. Det er CHROS Copenhagens ønske, at kvinder bærer deres pragtfulde smykker med stolthed.

CHROS Copenhagen er et navn med mange facetter og betydninger. For det første kan det fortolkes som en forkortelse af “Christina of Sweden”, der afspejler de mange forskellige materialer, der er inkluderet i smykket. Derudover er navnet et stærkt symbol på kærligheden mellem parret, der måtte krydse mange broer inklusive broen mellem Danmark og Sverige på deres rejse.

Velkommen til vores funklende verden!

Victor Vip øreringe

Victor VIP øreringene er super stilfulde øreringe, der er indfattet med høj kvalitet kubisk zirkonia. Dette design er CHROS’ egen signatur, og en af de første modeller, der kom i produktion. Øreringene kommer i tre farver: Sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv.

Victor øreringen har en helt særlig rolle hos CHROS Copenhagen. Øreringene blev opkaldt efter den berømte café Victor i hjertet af København, hvor Christina og Lars mødtes for første gang og blev forelskede.