Bangles

Leder du efter et coolt, stilfuldt eller klassisk armbånd i form af en armring? Så har du fundet den rigtige webshop. Vi har armringe og bangles til alle kvinder og alle stilarter, og vi er helt sikre på, at du finder en, du elsker. Alle vores armringe er lavet af 925 sterlingsølv med eller uden forgyldning af 18 karat guld eller rosaguld.

Viser 1–20 af 24 resultater

Bangles – Armringe

Kvinder har gennem tiderne altid ønsket at bære smykker. Smykker giver karakter til dine looks og giver dig status og opmærksomhed. Om du vælger store og glamourøse smykker eller små og simple, betyder ikke noget, da det afhænger af, hvordan du sammensætter det med dit tøj.

Hvis du vil være moderigtig og stilfuld, vælger du forskellige smykker til forskellige sæt tøj. Hvis du har for vane at tage dine smykker af om aftenen inden du går i seng (som vi altid anbefaler på grund af slid), har du et valg hver morgen, og du kan vælge et andet sæt smykker end dem, du havde på dagen før.

De eneste smykker, som jeg synes er ok at bære dag ud og dag ud, er dine vielsesringe. Alt andet, kan og bør du variere og matche. Det giver så meget liv og energi til din stil. 

Vores lækre armringe er så stilfulde, at når du køber en, vil du snart købe en anden og skabe muligheden for at lave et stacket look med lag-på-lag. Vi hos CHROS elsker for eksempel vores Inspire armring sammen med vores Chantal armring, og når du køber dem og vil have den tredje at matche med, kan du vælge at købe Niel armringen, der har en tynd række smukke hvide zirconia sten. Armringen er meget populær med de smukke sten.

Fordi sølv generelt er blødt metal at arbejde med, har vi netop sat en titaniumskinne i armringene for at opretholde armringens stabilitet. Det er lavet på en sådan måde, at der er en hukommelses titaniumskinne inde i den, som kaldes “memory titanium”, som er super smart. Det betyder, at du kan åbne armringen og flytte den frem og tilbage trække og dreje i den uden at armringen mister sin form – den går altid tilbage til det sted, den er indstillet til.

Vores armringe er som vores andre kollektioner lavet af sterlingsølv med forgyldninger af 18 karat guld eller rosaguld, eller rhodineret sølv, som giver et hvidgulds udtryk. 

Du er velkommen til at se vores pæne armringe! Armringe, som kvinder elsker og piger ønsker, kan kun findes hos os på CHROS.COM – Vi vil opfordrer dig til at turde at prøve vores smukke 18 karat rosaguld forgyldning. Den er så smuk på os skandinaviske kvinder.

Men husk altid at tage dine smykker af i sports- og træningssammenhænge for at undgå unødvendigt slid på dem. Et forgyldt smykke skal skånes mere end et smykker, der er lavet i massivt ægte 18 karat guld – uanset hvor utroligt det lyder. Tag altid dine smykker af, når du ikke “bruger” det. Hvis du gør det, får du et smykke, som du kan nyde i mange år fremover. Husk ikke at bruge sølvrens og polering en forgyldning, da du risikerer at gnide guldet væk, men aflever det i stedet til en guldsmed der kan dyppe det lidt forsigtigt for dig.

Vi ser frem til at sende de armbånd, du vælger at købe, i vores webshop, og håber du vil føle dig ligeså glad som så mange af vores andre kunder. Kvaliteten og stilen på de smykker du køber hos CHROS Copenhagen- Du skal altid føle dig velkommen og vi leverer gerne personlig service, hvis du har brug for det. 

I så fald finder du os på info@chros.dk. Vi prøver alt for at yde den bedste service, selvom det er i en onlinebutik. Vi ønsker, at vores kunder skal føle, at vi gør alt for at sikre, at vores service er på højeste niveau!

Vi håber, du finder dine nye smykker i vores butik, og at du på lang sigt bliver en fast kunde, der får en fantastisk oplevelse her online. Vores armringe er kendt for at være mange kvinders favoritter, og det er en stor gave både at modtage og give.

Vores armringe passer super godt sammen med almindelige armbånd – så hvis du allerede har et yndlingsarmbånd, tøv ikke med at bruge det sammen med armringen. Det giver et lidt coolt look og et pift til dit outfit.

Vores armringe, kan du også kalde bangles – bangle er faktisk det engelske ord for armring, er lavet af den reneste og højeste kvalitet af sølv kaldet 925 sterling sølv, hvilket betyder at det indeholder 925 tusindedele rent sølv. 1000 tusindedele sølv er helt rent sølv, men du kan ikke arbejde med det, fordi det bliver for blødt.

Velkommen til CHROS – tag endelig et kig på vores smukke armringe.