Ringe

Ringe er noget, som ikke mindst piger og kvinder er vant til at bruge næsten hver dag. De tager dem på, inden de går på arbejde eller i skole. De ser ringe som en større del af deres personlighed og som en fast del af deres outfit. Ringe er blevet til et element, der er kommet for at blive i kvindens “garderobe”. Det er derfor vigtigt, at du finder den perfekte ring, som du føler er behagelig at have på, og som du er glad for, når du ser ned på dine hænder. 

Se vores flotte ringe her!

Viser alle 2 resultater

RINGE

Vores ringe er lavet af 925 sterlingsølv, der er forgyldt med 18 karat guld, rosaguld eller har en rhodiumbelagt overflade. En rhodiumbelagt overflade ligner hvidguld.

Guldet giver ringen lidt ekstra luksus, uden at det skal koste en formue. Det er altid et godt valg at bære en sølvring, og du får stor glæde af det – og det kan være en perfekt gave at give til en, du holder af. 

En forgyldt ring har et relativt tidløst udtryk og kan matche med alle dine andre smykker på en harmonisk måde.

Vores Bridge of Love ring er skabt med tanken om noget, du har overvundet i livet. Vi har en “bro” lavet af hvide zirkoner. Broen går over et glitrende hav – som metallet under broen symboliserer. Vi har valgt at hamre overfladen, som symboliserer vandet, lidt for at få den til at se mere levende ud.

Set fra et symbolsk perspektiv kan dette design ligne den afstand der er i et forhold mellem Sverige og Danmark. Parret, der ejer CHROS Copenhagen pendlede og kørte utallige gange over Öresundsbroen i et par år, før de blev gift. 

Designet kan også symbolisere noget vanskeligt i livet, som du har gennemgået – eller måske en sorg over en elsket person der har været nødt til at forlade dette liv og gå videre til den anden side. Du kan skabe minder og symbolik med dine smykker, som gør dem mere personlige.

Find din elskedes ring her hos CHROS. Vi sørger for at du får den bedste oplevelse med din nye ring. Vores Bridge of love ring er en bred model med en åben skinne, hvilket betyder, at du selv kan justere størrelsen ved forsigtigt at trække lidt i den eller trykke på den på en rund stang, så den ikke ændrer form.

Velkommen til vores verden af ​​smykker!