Forgyldt sølv

Hej! Du ser i øjeblikket på vores smukke guld forgyldte smykker. Vores forgyldning er lavet af 18 karat guld og fås i tre forskellige forgyldninger: 18 kt guld forgyldning, 18 karat rosaguld forgyldning og rhodineret sølv – som ligner hvidguld. På denne side præsenterer vi dig for de 18 kt guld forgyldte smykker.

Viser 1–20 af 152 resultater

GULD FORGYLDTE SØLVSMYKKER

Hos CHROS finder du et meget stort udvalg af forgyldte smykker – trenden er lige nu, og vil altid være, en smuk 18 karat guldfarvet forgyldning. 

Forgyldningen passer til mange af os kvinder i Skandinavien og den har en blød tone. Denne tone kan nogle gange være svær at opnå i en guld forgyldning, men takket være vores dygtige fabrikker, der konstant udvikler sig inden for teknologi i vores branche, kan vi kontrollere den tone vi gerne vil frembringe.

At have et forgyldt smykke giver dig bedre muligheder for at købe flere smykker, set i forhold til hvis du skulle investere i massivt 18 kt guld hver gang. Vores forgyldte smykker ser ud som var de lavet i ægte guld. Det forgyldte guld er så fint og føles så ægte at du ikke med det blotte øje kan se, om der er tale om forgyldt sølv eller ægte guld.

Guld forgyldninger er altid populære, men i disse dage er en guld forgyldning med længder den mest populære på markedet. Vi kan se en stor trend inden for sølvsmykker, der er lavet i forgyldt sølv, men som også har en tendens til at være store og lidt kraftigere. Dette er til vores store glæde, fordi vi altid har ønsket denne stil hos CHROS. 

Smukke, fyldige og feminine øreringe, armbånd og halskæder og halskæder i guld forgyldt sølv er meget moderne. Vi elsker også alle de gamle klassikere, der virker til at være sjældne i mange andre kollektioner. Hos os finder du de fleste af dem.

Vi håber, du finder nogle smykker her hos CHROS, der kan være dine nye elskede smykker, og vi håber snart at se dig igen på vores webshop!

Det skal dog understreges, at man altid skal være mere forsigtig med et forgyldt smykke end med et smykke i ægte guld. Dette skyldes, at et forgyldt smykke kun har en guld belægning bestående af et antal lag guld. Under overfladen er det 925 sterlingsølv. Hvis guldet bliver slidt væk, vises den klassiske sølvfarve. Sørg derfor altid for at tage dine smykker af, når du ikke skal bruge dem. Tag også smykket af, når du bader og svømmer, under træning og fitness og lad en guldsmed dyppe det for dig i smykkerens, hvis du synes, det har brug for lidt forfriskning. Guldsmeden ved nøjagtigt, hvordan man gør det sådan at forgyldningen holdes intakt.

I nyere tid er folk blevet mere og mere opmærksomme på, at de forgyldte smykker let kan kombineres med deres allerede ægte 18 karat guldsmykker. Derfor kan de nu anskaffe et større og kraftigere smykke, såsom vores lækre Carlton armbånd som så kan sættes sammen med et gammelt klassisk bismark armbånd i ægte guld. Dette giver et flot og lidt mere moderne look end det helt klassiske look du får ved kun at bære bismark armbåndet. Der er mange forskellige kombinationer du kan lave med forgyldte smykker, der sættes sammen med allerede eksisterende ægte guldsmykker.

Forgyldte smykker er kommet for at blive, og der vil altid være nye og skønne modeller – små eller store og med sten eller perler. 

Vi prøver altid at designe vores smykker, så de er så klassiske som mulig, således at de ikke behøves at blive udskiftet hvert år. 

I vores kollektion ønsker vi ikke, at skabe sæsonmæssige smykker, som udgår hvert efterår og forår. Vi ønsker at arbejde langsigtet, også med vores modeller og designs, sådan at vi kan videreudvikle vores kunders privat smykkesamlinger. 

Vi tænker på fremtiden og traditionerne, og mindre på hurtige modetrends.

Vi er stolte og taknemmelige for de fine modeller, vi har skabt, og vi vil have dem til at forblive på smykkemarkedet i lang tid. Vores kunder skal let kunne genkende et CHROS design og føle sig sikre på, at designet ikke bare forsvinder i forbindelse med en ny kollektionlancering næste efterår.

Øreringe, halskæder, armbånd, ringe – alle vores modeller fås som forgyldte smykker. Vi har desuden ædelsten som smaragder, safirer og rubiner samt ferskvandskulturperler på vores smykker.   Den model, du bedst kan lide, finder du i vores store sortiment af forgyldte smykker. 

Vi rådgiver og hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til vores smykker. Vi er altid tilgængelige på info@chros.dk, hvor vi vil svare på dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

Vi håber, at du som kunde vil føle, at vi altid gør vores bedste for dig, selvom det er en onlinebutik. Vi prioriterer service højt og prøver altid at hjælpe med det, vi kan, på den bedst mulige måde. 

Velkommen til vores verden af vidunderlige sølvbelagte smykker!