Nyheder

Nyheder kommer regelmæssigt ind i vores klassiske og trendy kollektioner. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, ved du altid, hvornår der lanceres noget nyt, og hvilke tilbud vi har til dig, der er vores loyale kunde. 

Vi udvikler vores kollektion med nye modeller og design kontinuerligt hvert år, men de nye smykker ankommer normalt omkring oktober. 

Du vil altid være i stand til at holde dig opdateret her på vores nyhedsside, så du kan se de nye trends og klassikere, der får nyt liv!

Velkommen til CHROS – en verden af ​​smykker!

Viser 1–20 af 54 resultater

Du drager fordel af at være vores loyale kunde da vi belønner alle vores kunder, som har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. 

Som VIP-kunde får du som den første adgang til de smukke nyheder og tilbud, som andre kunder ikke vil modtage.

Vi laver nye smykker kontinuerligt i 18 karat forgyldt sterlingsølv enten med forskellige sten eller helt stilfulde og glatte overflader. Vi ønsker, at alle skal føle, at der er noget, der passer lige til dem.

Glem aldrig, at du altid skal behandle dine forgyldte smykker forsigtigt. Det vil sige at være betænksom og lægge i smykket den pæne æske, du fik, da du købte smykket, hver gang du ikke bærer det. 

Hvis du vil have dine smykker til at holde i lang tid, skal du ikke bruge dem, når du er i poolen, bader eller svømmer, eller når du træner og i sportssammenhænge generelt. Dette er for at undgå så meget slitage som muligt. Hvis følger disse råd, er vi overbeviste om, at du vil nyde dine smykker i mange år fremover!

Vi forsøger at kombinere trend med klassiske designs, så vores nyheder vil være smykker, der vil være i samlingen i mange mange år. Vi lytter til feedback, og vi ser tendenser på markedet og følger med i hvordan moden bliver.

Vi laver øreringe til kvinder, vi laver armbånd til kvinder, og vi laver halskæder til kvinder. Alle vores smykker er i 925 sterlingsølv med forgyldning i 18 karat. Forgyldningen kan være i guld eller rosaguld og rhodineret sølv, som ligner hvidguld.

Velkommen til vores verden af ​​smykker, mode og trends.