Gratis levering og returnering
chros copenhagen lovestory top

En Kærlighedshistorie

CHROS Copenhagen er en historie om den lidenskab og magi, der opstår, når to kreative entusiaster mødes. Designeren Christina Sjöberg er svensk og har guld i sit blod. Hendes liv handler om smykker. Hendes stil er glamorøs, eksklusiv og sensuel.

Danske Lars Gitz er industriel designer og arkitekt med hele verden som sin legeplads. Hans stil er baseret på enkle, rene linjer og et strengt grafisk udtryk. Sammen har parret skabt et koncept, der blander luksus og glamour, tradition og de nyeste trends, der tilføjer et stænk af noget ekstravagant. Fordi kvinder skal turde at skille sig ud, lege med deres femininitet. og bærer deres pragtfulde smykker med stolthed.

Chros Copenhagen er et navn med mange facetter og betydninger. For det første kan det fortolkes som en forkortelse af “Christina of Sweden” der afspejler de mange forskellige materialer, der er inkluderet i smykket. Og så er det et stærkt symbol på kærligheden mellem parret, der måtte krydse mange broer inklusive broen mellem Danmark og Sverige på deres rejse.

Velkommen til vores funklende verden!

silver erings

Victor Vip sølv øreringe

Super stilfulde sølv øreringe, der er indfattet med høj kvalitet kubisk zirkonia. Dette er CHROS egen signature og en af de første modeller, der kom i produktion. De kommer i tre farver, sølv, 18k forgyldt og 18k rose forgyldt.

Victor øreringen blev opkaldt efter den berømte café Victor i hjertet af København, hvor Christina og Lars først mødtes og blev forelskede.

Køb Victor øreringe her

chros copenhagen lovestory
Updating…
  • Ingen varer i kurven.